Thursday, March 17, 2011

cerita bufday ke, cerita makan ke atau cerita pasal aku???

hai.. hai..hai.. APOLLO dtg lg.... dengan versi baru penuh gaya... hiihi... (mukadimah ala2 x tau nk cr ayat lain..wakakak.. aku sendiri pulak yg gelak.. gilo apo)

orite... cite en3 ni kompem la kesinambungan dari en3 sebelum ni yg pasal vacation n pasal bufday si dia emuahhh (eh, terlebih sudah)

ok..now nk cite pasal si bufday boy nie... so, oleh kerana ni en3 pasal dia.. maka hanya gambar2 dia sahaja yg menjadi tatapan mata kita ye.. hihi (boleh caye ke? sekali kuar muka aku jgk kang..tgk la..mesti punya.kih3)

ok2.. nk cita nie.. lokasi smbutan bufday? SUNWAY PIRAMID aka SUNMID (bajet la nk p tmpat org kaya2 selalu shoping..haha) ok2, sambung cite.. mula2 tu nk smbut kat jusco jer.. sekali tu si dia ajak p sunmid sebab nk tgk budak2 main ice skating... yela... ikotkan je la.. mentang2 bufday boy..hoho..


muka ceria (senyum kambing) dapat tgk game ice skate.. haha



lepas tu pe lg... dah lame2 tgk org main ice skting.. perut pun mula la bergendang.. so, sebagai menyambut bufday boy nie.... p la belanja dia mkn pizza hut.. (niat hati nk mkn nandos, sekali penuh giler org) pe nk wat.. jimat ckettt..hihihihihihi


wah, asyik tol mkn, aku kat dpn lgsung x pandang dh.. (sah lapar)
hua3



fav aku mmg pizza pun.. paling aku suka mushroom or chicken sup dia.. perghhh meletopppp..lg2 tabur cheese powder, mmg x pandang kiri kanan dah (ni nk cite hal mkn ke nk cite pasal bufday boy???) oh, aku kompius dah.. hahaha


haaa..ni sup aku..nampak x cheese powder tu...yummy!


ha, ni plak pizza yg aku mkn.. pssssttt (tetap ade cheese powder) hehe
gambo pizza je la. well, x leh enterprem gambo aku sebab ni bkn
en3 pasal aku..hihi ^_^



ok..lepas dah kenyang.. kami jalan2 sekitar sunmid smpai sakit kaki aku sebab konon nk nampak kaya, aku pakai la kasut wedges yg tebal nk mampus tu ngan skirt labuh.. br padan.. jalan punye jalan.. kan dh terpelecok.. nasib org x nmpak.. si dia jer nampak hihihi

ok2.. ade gambar lg nk tunjuk.... jeng3...




ha.. dah mula nampak muka aku ckit tu...
hik3..kan dah ckp td.. mesti punya ade muka budak nie
hua3



dan sebenarnyaaa..... nk bg tau (eh, korang x nk tau ke present ape aku bg kat dia) ehem3.. tutttt... haha.. ala.. tu...... yg dia tgh pakai tu la present aku bg.. yg belang2 tu.. ha, teke sendiri la.. segan nk habaq maii... ^_^

ok lastly.. nk tunjuk gak muka aku yg gojes yg makin tembam, yg makin bulat.. sebab???? sebab aku bahagia kerna ada yg sayang.. chewaaahhh.. nk muntak aku! bluekkkk!!!


aku x kira, walau ni en3 pasal si dia, tp ni belog aku!
so, aku punye suka la nk letak gamba aku pun..wink*



ok...cite dah abis.. tnggu next en3 k.. daaaa muah3!




2 comments:

Wani Abdullah said...

heheh... lawak lar n3 akak nie.. kekek...

missZie Aziz said...

alaa... lawak ker.. br nk jd kan en3 nie genre romantik..kih3