Friday, October 21, 2011

Set MAC untuk hantaran



hai u ols.... sejuk gile mlm nie... hujan je dr ptg smpai skg ni x henti2... cerita kat tv lak x de yg best so ngadap pc je la aku smpai mata dh berair. huhu.

niway, nk cte cket.. again pasal kosmetik.. ntah nape semenjak 2 menjak 13 menjak ni aku mcm terminat lak kat brg2 make-up nie... mayb sbb bakal jd tunangan org kot..hihi. hari ni aku dpt 1 bungkusan set MAC yg aku order dr Aida Kosmetik. cpat gile brg smpai.. 2 hari order, byr, terus dpt..hihi



actuly set ni aku nk wat set hantaran bertunang aku nnt... kalau beli on9 ni bajet la cket n berbaloi dr beli satu2 kan... kualiti pun sama jer....






ni la dia set yg aku beli tu...


well, x la mahal pun..murah jer... kalau korang berminat leh la tempah. saje jer nk promote sbb aku rasa brg2 yg kak aida ni jual berkualiti, bgus n harga pun ok.. skg aku tgh ushha2 minyak wangi lak... DKNY be delicious pun ngah sale skg kak aida jual... ngeeee.. kopak la duit bakal tunang aku nie..hihihi :D

ok..done.. see next en3.. nite u ols.....



1 comment:

ema naim said...

Kak aida nye laman web apa ye