Saturday, February 19, 2011

bosan...nk study balik bolehhh???

haihhh... BosanBosanBosan!!!!
x tau la.. bosan ape aku x tau..yg aku tau aku bosan!!!!!!!!! ari2 mengadap bende + kerje+ muka yg sama!!!!!! kenapa???!!!!!! sebab tu aku bosan... semuanya SAMA!!!!!!!



i need this....!!!!

nak tau ape ni????

ni la dia kenangan zaman study dulu.... penuh ngan suka duka gelak ketawa! best sgt2!!!! mcm mana diri aku terkocoh kacah pegi kelas, masuk lab.. wat asgmnet last minit..wat projek mlm2 buta smpai subuh..discussion ngan prof, ngan kawan2.. tu smua aku rindu! sebab skg x kan dapat dahhh...

paling best time study week... smua memerap dalam bilik ngadap nota2 ntah conteng ape pun aku x tau..tp yg banyak aku tgk hasil lukisan tgn masing2 (sah time lecture bosan, duk buat art sediri hahahah...tu lah dia aku n kwn2 dulu... x leh blah siap ade wat kapal terbang pakai kertas note tu plak...hihi)

time g exam lak..smua lumba2 jawap laju2 sbb nk lekas kuar dewan exam (bukti leh jawap la konon) aku la salah sorang nye....hehe.. paling best last paper.. wahhh.. tuhan je yg tahu.. kuar je dewan..smua muka lega.. tenang... aku??? tenang ke? hahahah.. aku sentiasa ok jer.. ada aku kesah??? hehe.... then..balik umah sewa, pack barang2..dah leh balik umah halaman.. cuti sem :)) but before dat, enjoy dulu ngan kawan2 + dating.. ngeh3..nnt dah balik umah, kaki kene tambat dek mak n abah..hehe ^ ^

so..thats why aku rindu semua tu...huhuhuhu


2 comments:

nadiah daud said...

soh sambung x nak.. padan muke.. hahahaha.

missZie Aziz said...

huhuhuhu..... dah terlambat... haih.. pikir kawin jer la..haha